Sisältöön »
Matti ja Karoliina Kivistö
 

Palvelut ja hinnasto

Palvelut varataan osoitteesta karoliina@stretchkuntosali.fi tai laittamalla viestiä 040 524 5722 / Karoliina. Selvitetään yhdessä sinun tavoitteesi ja toiveesi ja sovitaan valmennuksen aloituksesta! Hinnat sisältävät alv 24%.

Yksilövalmennus minimi 6kk

Tapaamisia / kk
Hinta / kk
1
150 €
2
190 €
4
330 €
 

Inbody-kehonkoostumusmittaus

Hinta: 29 €

Tarkka mittaus kehonkoostumuksesta, sisältää kattavan raportin kehosi terveysluvuista ja lyhyen palautteen. Pystyt mittauksen avulla selvittämään mm. lihasten määrän ja rasvaprosentin. Laita viestiä ja sovitaan mittausaika!


Firstbeat -hyvinvointimittari

Hinta: 50 €/kk

Huolenpitosopimus valmennuksen yhteydessä tai yksinään. Mittarilla mittaat stressiä, palautumista, unta ja liikuntaa. Tapahtuu tarkalla EKG-pohjaisella laitteella, jonka tulokset näet kätevästi sovelluksesta. Seuraa valintojesi vaikutusta hyvinvointiisi. Sisältää laitteen lainaan sekä valmentajan tuen. Kysy tarjousta ryhmille!


Ravintovalmennus 3kk

Hinta: 350 €

Ravintovalmennusta asiakkaan tarpeiden mukaan. Ruokapäiväkirjan analysointi ja ohjeet. Tapaamisia 4h / 3kk aikana.

Life Coach, Ratkaisukeskeinen valmennus

90 €/krt, 4krt 320 €

Valmennusta pulmiin, joihin et itse ole löytänyt ratkaisua. Ratkaisu ja toimintasuunnitelma löydetään oivalluttavien kysymysten ja työkalujen avulla. Sopii esimerkiksi aikatauluhaasteisiin tai suunnan etsimiseen.


Tyky/tyhy päivät, tunnit jne.

Kysy lisää »

Tsekkaa verkkokaupasta alkavat pienryhmät kuten Salistartti ja Kunnon kohotus tai valmiit etenkin Stretch-kuntosalille soveltuvat kuntosaliohjelmat. 

 
Karoliina Kivistö

Karoliina Kivistö

Personal Trainer
Karoliinalla on yli seitsemän vuoden ja satojen asiakkaiden kokemus valmentamisesta. Asiakkaat ovat onnistuneet kohottamaan kuntoa ja löytämään taas liikunnan ilon arkeen. Valmennus toteutetaan asiakkaiden toiveet, tarpeet ja tavoitteet huomioon ottaen. Jokainen askel on eteenpäin!

 

Karoliinan koulutukset: