Sisältöön »
Matti ja Karoliina Kivistö
 

Stretch kuntosali on auki joka päivä 05-24

Stretch tarjoaa monipuoliset ja siistit puitteet liikunnalle, olit sitten aloittelija tai kokenut treenaaja. 600m2 kuntosaliltamme löydät helposti omat suosikki laitteesi. Meillä on monipuolinen valikoiman Technogymin painopakkalaitteita, oma alue vapailla painoilla harjoitteluun sekä toiminnalliseen treeniin löytyy mm. kelkkaa, köysiä, palloja, nyrkkeilysäkki sekä kuulia.

Meiltä löydät useamman juoksumaton, kuntopyörän ja crosstrainerin sekä soutulaitteen ja porraskoneen. Lisäksi tilaa on rauhallisemmalle liikunnalle kuten kehonhuollolle. 100m2 ryhmäliikuntasalia saa hyödyntää sen ollessa vapaana. Tsekkaa ryhmäliikuntatarjonta tästä »

Kuntosali sijaitsee aivan Forssan keskustassa näppärästi kaupan ja huoltoaseman välissä. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja kynnyksemme on matala niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Otamme asiakkaidemme toiveet huomioon ja pyrimme kehittämään Stretchiä jatkuvasti toiveiden mukaan. Autamme ja opastamme sinua mielellämme kuntosalilaitteiden käytössä ja valitsemme juuri sinulle sopivat laitteet ja liikuntamuodot. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua!

 

Hinnasto

TuoteHinta
Jäsenyys44,90€/kk
Kertakäynti12€
10-kertaa89€
Vuosikortti449€
Sakko kortin väärinkäytöstä100€
 

Näin ostat kuntosalijäsenyyden

1. Kirjaudu sisään verkkokauppaamme ja osta jäsenyys, vuosikortti tai kertakäynti kuntosalille.

2. Lataa puhelimeesi OnTheMove-mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

3. Avaa OnTheMove-mobiilisovellus, hyväksy sopimusehdot ja lisää sähköpostiosoitteesi jota käytit verkkokaupassamme.

4. Saat sähköpostiisi kertakäyttöisen koodin, joka syötetään sovellukseen. (Muista tarkistaa myös roskaposti!)

5. Sovelluksen alareunasta löydät omat tuotteet ja tunnit, kurssit, ryhmäliikuntakalenterin, kaupan sekä ulko-oven avausjärjestelmän.

 

Meillä voit maksaa useilla eri liikuntaeduilla

Hyödynnä liikuntaetusi ja osta saldoa asiakastilillesi. Rahan voit käyttää laajaan palveluvalikoimaamme kuten kuntosalijäsenyyteen, PT palveluihin, ryhmäliikuntatunneille, salistarttiin tai kunnon kohotus valmennukseen.

Meillä käy Smartum pay, Edenred sekä E-passi liikuntaedut.

Näin lataat liikuntaedut asiakastilillesi.

1. Mene verkkokauppaamme

2. Valitse palveluryhmä ikonin alta saldo

3. Syötä avoin saldo kohtaan haluamasi summa (esimerkiksi 20€)

4. Paina summan alapuolelta osta painiketta

5. Mikäli et ole kirjautunut sisälle järjestelmään syötä yhteistietosi lomakkeelle

6. Tämän jälkeen mene ostoskoriin ja valitse korin alareunasta Maksa valitut.

7. Maksa valitut painikkeen alta pystyt valitsemaan maksatko ostoksesi heti verkkopankkitunnuksilla, Smartum paylla, E passilla tai fast paylla.

Mikäli sinulla on käytössä Edenred tee ostoksesi Edenredin oman sovelluksen kautta ja ota meihin yhteyttä karoliina@stretchkuntosali.fi tai 040 524 5722

 

Näin pääset Stretch kuntosalille sisälle

1. Saavu Stretch kuntosalin ulko-oven lähettyville.

2. Avaa puhelimestasi OnTheMove-mobiilisovellus.

3. Paina sovelluksen etusivulla näkyvää Stretch kuntosalin logoa.

4. Valitse sovelluksen alareunasta lukon kuva (Lokerot&Kulku)

5. Paina sovelluksessa Ulko-ovi tekstin vieressä olevaa lukon kuvaa ja muutaman sekunnin kuluttua kuultuasi piip äänen voit tarttua ovenkahvaan ja astua sisälle treenaamaan.

HUOM! Mikäli saavut kuntosalille samalla oven avauksella ystäväsi kanssa muistathan leimata itse sisälle manuaalisesti sovelluksen kautta. Leimaaminen onnistuu menemällä sovelluksessa kohtaan Omat tuotteet&tunnit.

 

Jäsenyyden irtisanominen

Stretch kuntosalin jäsenyyden kesto on minimissään kaksi (2) kuukautta. Sopimuksen irtisanominen on mahdollista seuraavan laskutuskauden loppuun. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen karoliina@stretchkuntosali.fi 

Kuntosalin vuosikorttia ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.